AG SNOB / Agency SNOB / Agencija SNOB

(SNOB - Something New On Balkan)

INDOOR PROMOCIJE - Direktna prodaja kroz promovisanje konkretnih proizvoda je karakteristicna za promotivne aktivnosti u hipermarketima. Ovaj, prilicno ekonomican vid promotivne aktivnosti, osim sto daje odmah vidljive rezultate u prodaji, znacajno utice i na promovisanje i odrzavanje prisutnosti samog brenda. Osnovna ideja direktne prodaje kroz promovisanje proizvoda jeste da se kupcima priblizi sam proizvod, njegovi kvaliteti i prednosti u odnosu na konkurentski proizvod, i mozda i vise od svega, da se kupci podstaknu na kupovinu nekom vrstom specijalne ponude.Tako se uglavnom, za proizvod koji se promovise sprema posebna ponuda. To moze biti akcijska ili promotivna cena, koja je primetno snizena u odnosu na redovnu. Zatim, dodeljivanje posebnih poklona uz kupovinu proizvoda, ili dodatne, "gratis" kolicine tog ili nekog drugog proizvoda, uz uslov kupovine osnovnog proizvoda u odredjenoj vrednosti i tome slicno. Drugi segment u direktnoj prodaji kroz promotivnu aktivnost, jeste aktivni nastup promoterke, koja ima zadatak da privuce kupce i da ih zainteresuje za samu temu i sustinu promocije. Aktivnost promoterke mora biti usmerena ka predstavljanju svih pogodnosti kupovine proizvoda tokom trajanja promocije, ali pre toga, kupac se mora upoznati i sa kvalitetom samog proizvoda. To se uglavnom postize degustacijom prehrambenih proizvoda koji se promovisu, ili, kratkom demonstracijom mogucnosti nekog tehnickog uredjaja itd.

OUTDOOR PROMOCIJE - Dnevne promocije, na otvorenom prostoru (outdoor) su, svakako, najinteresantniji vid promotivnih aktivnosti. Promocije na otvorenom prostoru predstavljaju veoma sirok spektar razlicitih promotivnih aktivnosti, sa velikom slobodom za kreativnost prilikom organizacije.Organizacije promotivnih aktivnosti, odnosno dnevne promocije na otvorenom prostoru treba da budu vise usmerene na promovisanje brenda i pojacavanje i odrzavanje svesti o prisutnosti brenda (brand awareness), nego sto su okrenute ka direktnoj prodaji, odnosno pozivu na reakciju kupca (call to action). To, naravno, ne znaci da se ovakve kampanje ne mogu organizovati ili da daju lose rezultate ako su usmerene ka direktnoj prodaji i konkretnoj ponudi, medjutim, kapacitet koji pruzaju dnevne promocije na spoljnim lokacijama je ogroman, sto svakako treba iskoristiti za promovisanje samog brenda. Organizacija dnevne promocije prostoru moze biti sprovedena na, prakticno, neogranicen broj nacina. Od onih najjednostavnijih, poput direktnih prodaja na standovima, preko podele reklamnog materijala do strane promoterki, koje mogu biti na rolerima, biciklima, noseci obelezja Vase firme i sl., pa sve do kreiranja zanimljivih tematskih parkova, odrzavanja takmicenja u raznim sportovima i igrama, dnevnim zurkama i Pena Partyja i mnogo toga drugog. Što je sadrzaj dnevne promocije na otvorenom interesantniji, originalniji i zanimljiviji, to ce utisak i asocijacija na brend biti veca i jaca. Dakle, mastovitost, kreativnost i originalnost mogu doci do punog izrazaja prilikom organizacije dnevne promocije na otvorenom prostoru.

NOCNE PROMOCIJE - Nocne promocije su prisutne u svetu vec decenijama, a poslednjih godina su sve popularnije kako u Beogradu, tako i u drugim gradovima u Srbiji. Promocije pica koje organizuju proizvodjaci i distributeri alkoholnih pica u ugostiteljskim objektima, su postale nezaobilazan deo vikenda. Docek gostiju od strane klupske promoterke sa (ili bez) picem dobrodoslice, predstavlja lep manir i dobar gest organizatora zurki i proslava, kao i vlasnika ugostiteljskih objekata koji zele da ostave dobar prvi utisak na svoje goste. Nocne promocije, osim promocije pica i doceka gostiju, mogu da sadrze i druge, slicne vrste angazovanja promoterke, u zavisnosti od teme veceri, ugostiteljskog objekta, tipa i uzrasta gostiju i tome sl. Promoterke mogu biti angazovane u svim tipovima ugostiteljskih objekata: restoranima, kaficima, klubovima, barovima, kafanama, splavovima itd.

SAJMOVI - Hostese za sajam su nezaobilazan deo svih sajmova automobila, a cesta su pojava i na drugim vrstama sajamskih izlozbi, kao sto su sajmovi tehnike i dr. Hostese moraju ispunjavati vrlo visoke kriterijume koji se ticu fizickog izgleda kada se radi o angazovanju na sajmu automobila u Beogradu. Gotovo je nezamislivo da sajam automobila u Beogradu, kao i svugde na svetu, prodje bez hostesa, koje su postale njegov svojevrstan dekor i deo tradicije. Hostese za sajam imaju zadatak da vrse animaciju posetilaca sajamske izlozbe. Svojom pojavom i sarmom, sajamske hostese igraju zapazenu ulogu na privlacenju posetilaca i gostiju do standa, i, naravno, na njihovom zadrzavanju na samom standu. Pored prijatne spoljasnosti, hostese za sajam moraju da imaju profesionalno drzanje, i da budu spremne na razne vrste verbalnih komunikacija sa posetiocima sajma. Osnovno poznavanje karakteristika i cena izlozenih modela na standu je neophodno, kako bi hostese mogle da odgovaraju na pitanja zainteresovanih koja se odnose na izlozene modele. Iz tog razloga, uobicajena je obuka hostese za sajam od strane izlagaca. (promoterke za sajam, hostese za sajam)

PODELA FLAJERA U SANDUCICIMA - Insertacija, ili podela letaka u postanske sanducice je najzastupljeniji i najekonomicniji tip distribucije reklamnog materijala. Insertacija se moze vrsiti ka odredjenoj ciljnoj grupi primaoca (adresovana podela) ili bez ciljne grupe i selekcije primaoca (neadresovana podela). EFEKTI KOJE ĆEMO POSTIĆI TOKOM KAMPANJA PODELA LETAKA U POŠTANSKE SANDUČIĆE, ZAVISE OD BROJNIH FAKTORA, A PRVI I NAJVAŽNIJI KORAK DO DOBROG ODZIVA I USPEŠNE KAMPANJE JESTE DOBRO ISPLANIRANA DISTRIBUCIJA. PRVA STAVKA U TOM PLANIRANJU JE ODLUKA DA LI SE KAMPANJA RADI KA CILJNOJ GRUPI, ODNOSNO DA LI ĆE DISTRIBUCIJA BITI ADRESOVANA ILI NEADRESOVANA. Pre planiranja detalja same distribucije, potrebno je najpre jasno definisati ciljeve kampanje, i u skladu sa njima napraviti konkretnu ponudu koja mora biti interesantna i primamljiva primaocima reklamnog letka, a narocito mora biti konkurentna.

DELJENJE FLAJERA U RUKE - Direktna podela, odnosno deljenje flajera iz ruke u ruku (Hand 2 Hand) je, pored insertacije u postanske sanducice, najzastupljenija metoda distribucije reklamnog materijala. Najveca prednost kod direktne podele u ruke je brz odziv kupaca, naravno, ukoliko je ponuda koja je istaknuta na flajeru konkurentna i primamljiva. Reakcija kupaca na ovakvo deljenje flajera moze da bude, uz dobru ponudu na flajeru, momentalna. Specificnost kod direktne podele je u tome sto primalac pogleda flajer odmah po preuzimanju, sto, recimo, nije slucaj kod insertacija flajera u postanske sanducice, i sa te strane imamo 100%tni ucinak u smislu pregleda sadrzaja reklamne poruke, odnosno ponude. Sve dalje zavise od kvaliteta i konkurentnosti ponude, a ukoliko je ona dovoljno dobra da zainteresuje primaoca, velika je verovatnoca da ce on odmah odreagovati na poziv sa ponude. U skladu sa ciljevima kampanje, odnosno ciljnom grupom i vrste ponude, potrebno je definisati lokaciju i vreme za deljenje flajera. Prilikom izbora lokacije za deljenje flajera u ruke, mozete se odluciti za neku od opstih lokacija, sa velikom frekventnoscu prolaznika – pesaka, ili za ciljane lokacije na kojima je manja opsta frekvencija, ali se ocekuje veca frekvencija pesaka koji su deo ciljne grupe kampanje. Vreme u koje ce se vrsiti deljenje flajera direktno zavisi od lokacije. Na primer, ukoliko je izabrana lokacija neka od pijaca u Beogradu, vreme pocetka podele mora biti rano ujutru, deljenje flajera po keju neke od reka u Beogradu treba organizovati leti, iskljucivo u predvecernjim satima, vikendima ispred soping centara itd.

DELJENJE LETAKA NA VOZILA - Deljenje letaka na vozila je vrlo efektivan nacin reklamiranja za sve firme cije su delatnosti na bilo koji nacin povezane sa automobilima, saobracajem i sl. Izuzetno dobar odziv (6%) se belezi kod kampanja koje su promovisale redovne servise, registracije i tehnicke preglede, snizene cene auto delova i opreme i tome sl. ZA OVU VRSTU REKLAMIRANJA, DELJENJE REKLAMNOG MATERIJALA NA VOZILA, SE NAJČEŠĆE ODLUČUJU AGENCIJE ZA REGISTRACIJU, OSIGURAVAJUĆE KUĆE, PRODAVNICE AUTO DELOVA, AUTO SERVISI, AUTO PERIONICE I DR. ZA OVE DELATNOSTI, NE POSTOJI EFIKASNIJI I JEFTINIJI METOD REKLAMIRANJA OD DELJENJA LETAKA NA VOZILA! Kao i kod insertacije u sanducice i podele na ruke, i u ovoj vrsti distribucije reklamnog materijala, moguce je napraviti efikasniji sistem za deljenje letaka – ciljanu grupu primalaca, tj vozila na kojima ce se vrsiti deljenje reklamnog materijala. Svaka kampanja, koja je usmerena direktno na kupce od koji je realno ocekivati odziv, daje visestruko vece efekte od standardnih kampanja bez ciljanih grupa.

HABOVI - Jedan, potpuno drugaciji metod za deljenje reklamnog materijala je ostavljanje letaka na unapred postavljenim habovima (mestima predvidjenim za ostavljanje stampe). To je princip po kome jedan nas besplatni dnevni list radi uspesno vec godinama. Naravno, da bi ovakva distribucija imala smisla, materijal koji se distribuira mora biti primamljiv prolaznicima, i treba ih zainteresovati da bi ga oni uzeli. Prednost kod ovakve distribucije reklamnog materijala je izuzetno niska cena, a mana je to sto se habovi na kojima se ostavlja materijal ne nadgledaju, pa tako postoji mogucnost zloupotrebe (jedan prolaznik pokupi sve primerke i sl.). Na ovaj nacin se materijal, umesto u habovima, deljenje reklamnog materijala se moze vrsiti i po nekim drugim objektima koji to dozvoljavaju (ugostiteljski objekti, npr).

Iznad linije (Above the line – ATL) i Ispod linije (Below the line-BTL ) predstavljaju dva tipa tehnika promocije. ATL tehnike su usmerene na masovni auditorijum,kao sto su TV, radio i novine i koriste se za razvoj preduzeca. BTL tehnike su vise usmerene na pojedinca i na kreiranje prodaje. Promocije ispod linije se odnose na aktivnosti van masovnih medija i imaju rastuci znacaj u komunikacionom miksu brojnih kompanija,ne samo kod potrosackih ,vec i kod industrijskih proizvoda. Rezultati preduzetih ktivnosti kod ATL tehnika su tesko merljivi, dok su kod BTL tehnika lako merljivi i pruzaju preduzecu jasan uvid u stopu isplativosti investicije. Mi ucestvujemo u organizaciji BTL promocija za nase klijente i uz angazovanje nasih promotera ostvarujemo direktnu komunikaciju sa kupcima, na prodajnom mestu,u cilju poboljsanja prodaje.

Promocije na sajmovima, u hipermarketima, velikim soping molovima, trznim centrima, odnosno predstavljanje proizvoda /usluga u zatvorenim objektima od strane promoterki je vrlo popularna promotivna aktivnost, kako u svetu, tako i u nasoj zemlji.

NOVO U PONUDI: Hostese/promoterke za svadbe (docekivanje gostiju, rasporedjivanje gostiju, prodaja fotografija)

Pored prijatne spoljasnosti, sarmantnosti i atraktivnog fizickog izgleda, promoterke su obucene za verbalni kontakt sa kupcima, kako bi taj kontakt bio sto sadrzajniji i kvalitetniji.

Pored predstavljanja i promovisanja proizvoda / usluge, moguce je i organizovanje kracih usmenih ili pismenih anketa, popunjavanje upitnika i sl., na kojima bi se od kupaca dobijale povratne informacije o njihovim potrebama i zeljama. Dobijene informacije mogu sluziti klijentima za kreiranje buducih ponuda, marketinskih nastupa i slicno.

Klasicne promocije na standovima, podele promotivnog materijala koje rade promoterke na rolerima ...

Promoterke i hostese za promocije pica po nocnim klubovima, kafanama, kaficima, barovima, restoranima,…

NOVO U PONUDI: Ukoliko su Vam potrebni statisti za tv emisije, snimanje spotova, statiranje u filmovima, javite nam se.

Ukoliko je Vasoj firmi potreban MERCHANDISER (mercendajzer - Obilazak maloprodajnih objekata, Pozicioniranje robe , Prosirivanje krugova saradnika , Pracenje prometa robe) - javite nam se.

FESTIVALI - Ukoliko su Vam potrebne hostese ili promoterke za festivale, javite nam se.

vecernje promocije - promocije na otvorenom - hostese na konferencijama - podela letaka u ruke - podela letaka u sanducice - podela letaka na vozila - podela letaka firmama - dnevne promocije

promotions promoters girls promoterus filles promozioni ragazze promozionali promosyonlar promociones promotoras ninas promoterice promocoes promotoras meninas promotionen promoter madchen propagace promocje promotii promotorii fete kampagner promotorer piger akciok promocios lanyok kampanjer promotorer jenter promoteri dievcat padrona domakinya khozyayka anfitriona zonje hostessa oikodespoina hosztesz vertinne anfitria hostes hospodynya hostitelka vardinna aoigheachd anketari promotim promoteam statisti promoteri promocije anketarke merchandiser voditeljke gaederoberke promocios uginokseg

ZNACENJE POJMA HOSTESA

HOSTESA daje pozitivan prvi utisak ljubaznosti, izvrsne usluge i visokih standarda u objektu. HOSTESA takodje pozdravlja goste po dolasku, obavestava ih o vremenu cekanja, nadgleda listu cekanja, unosi imena gostiju u racunarski sistem, pokazuje goste za svojim stolom i oprasta se od gostiju na odlasku.

HOSTESA mora biti u stanju voditi prirodan razgovor s gostima bez scenarija ili nametljivosti. Pored toga, HOSTESA brine o gostima puneci pica i obavlja lagane kucne poslovei. Kao clan energicnog tima, HOSTESA takodje ce mozda trebati odgovarati na telefone i ispunjavati naredbe po potrebi. Dostupnost mora ukljucivati ??noci i vikende.

Odgovornosti:

 • Srdacno docekajte dolazne i odlazece goste istinskim osmehom i kontaktom ocima; otpratite ih do dodeljenog prostora za rucavanje; prisutni meniji

 • Upotrebite vizualne znakove za smestanje gostiju u bar ili trpezariju, zavisno o njihovoj zelji

 • Obavestite Gosta o trenutnoj promociji i o tome ko ce ih sluziti kako bi osigurali nesmetano predavanje usluznog osoblja

 • Odgovorite na dolazne pozive u restoran i pruzite odgovarajucu uslugu

 • Upravljajte protokom gostiju u trpezare i barove, po potrebi osigurajte tacno vreme cekanja dolaznim gostima

 • Dostupni posebnim potrebama i zahtevima gostiju
 • Udovoljavajuci potrebama gostiju tokom celog iskustva objedovanja kako bi se osiguralo da ce dobiti visokokvalitetnu uslugu (tj. Primetite da je potrebno napuniti pice dok sedite za drugog gosta i osigurajte da se pice napuni pre nego sto se vrate na vrata).

 • Zastitite ustanovu i zastitnike pridrzavajuci se pravila o sanitaciji, sigurnosti i kontroli alkohola

 • Pomozite osoblju trpezare postavljanjem i rasciscavanjem stolova; dopunjavanje vode; posluzivanje pica

 • Izdavanje naknada za rucavanje proverom narudzbi; obracun poreza; ukupan racun za gotove narudzbe

 • Doprinosite timskom naporu postizanjem srodnih rezultata po potrebi

Zahtevi:

 • Mora biti u stanju citati jelovnike

 • Mora biti u stanju jasno izraziti pozdrave i oprostaje od gostiju, kao i biti u stanju razumeti zahteve za pomoc

 • Mora biti u stanju jasno komunicirati potrebe gostiju s Buserima, Menadzerima itd.

 • Mora biti sposobna cuti u glasnom okruzenju kako bi odgovarala na telefon i odgovarala na zahteve gostiju

 • Mora biti u stanju hodati i stajati tokom cele smene

 • Mora biti u mogucnosti doci, saviti se, sagnuti se i obrisati

 • Gosti moraju biti u mogucnosti izraziti jasne pozdrave i oprostaje

 • Mora biti u stanju razumeti zahteve za pomoc

 • Mora biti u mogucnosti nositi nosace ili zalihe

 • Želja da se pomogne tamo gde je potrebno i da se radi kao deo tima

 • Strast za pruzanjem izvanredne usluge

 • Sposobnost napredovanja u brzom okruzenju

 • Apetit za ucenjem

 • Fleksibilnost za rad u raznim smenama

 • Preferirano 6-mjesecno iskustvo u restoranu s punom uslugom

 • Mora biti optimisticna, odlazna i pozitivna

 • Mora biti u mogucnosti pomoci gostima i posjedovati izvrsne vjestine odnosa s gostima

 • Sposobnost pozitivnog rada u brzom okruzenju

 • Sposobnost stajanja / hodanja i zadrzavanja koncentrace i budnosti tokom duzeg vremenskog perioda

 • Sposobnost efikasnog rada u timu

 • Sposobnost efikasne telefonske komunikace.

Vrhunske vestine HOSTESA:

 • Korisnicka podrska

 • Ljudske vestine

 • Profesionalizam

 • Visoka energija

 • Multitask

 • Temeljitost

 • Planiranje

 • Basic Math

 • Timski rad

 • Paznja na detalje

 • Verbalna komunikacija

 • Organizovano

 • Fleksibilno

 • Vestine upravljanja

---------------------------

Glavni zadaci HOSTESA na sajmovima

 

Opseg duznosti HOSTESA na sajmovima prvenstveno zavisi o zahtevima kupca, a takodje i o mestu rada. Kao klasicni domacin sajma na standu sajma, obicno se trebaju obavljati sledeci zadaci:

 • Prijem posetitelja
 • Informace i saveti
 • Podnosenje dokumentacije
 • Podela letaka za povecanje ucestalosti posetilaca
 • Upravljajte standom ili opskrba dokumentima
 • Podrska za kontakte (posetnice, spremanje podataka itd.)
 • Ispunjavanje obrazaca za igre
 • Podela promotivnih poklona

-----------------------------------------

Glavni zadaci HOSTESA na kongresima i seminarima

 

Nase hostese pobrinuce se za nesmetan prijem vasih gostiju. Glavni zadaci HOSTESA na vasim kongresima i seminarima ukljucuju sledece:

 • Docek i usmeravanje posetitelja
 • Isporuka identifikacionih kartica
 • Upravljanje garderobom
 • Unos kontakt podataka (vizitkarte, snimanje podataka na tablete ili racunare itd.)

-----------------------------------

Glavni zadaci HOSTESA na sportskim priredbama i manifestacijama

 

Opseg obaveza HOSTESA na sportskim priredbama i manifestacijama prvenstveno zavisi o o zahtevima kupca, a takodje i o mestu rada. Sledecim zadacima nase hostese osiguravaju dobrodoslicu vasim gostima tokom vasih sportskih dogadjaja i priredbi:

 • Privlacenje potencijalnih kupaca
 • Utvrdjivanje lojalnosti kupaca
 • Razvijte svest o svom brendu privlacenjem paznje potrosaca

-----------------------------------

Glavni zadaci HOSTESA na inauguracijama i vecernjim dogadjanjima

 

Nase hostese pobrinuce se za dobrodoslicu vasih gostiju tokom otvaranja, proslava kompanija i dogadjaja funkcionirajuci u:

 • Prijem i orijentacija gostiju
 • Nominalni prijem
 • Slanje poklona
 • Usluga posluzavnika
 • Parking servis

---------------------------------------

Glavni zadaci HOSTESA u komercijalnim animacijama

 

Ova strategija bi se takodje mogla koristiti za razvijanje veceg razumevanja:

 • Potrosacki trendovi
 • Kvalitet demonstracija vaseg proizvoda
 • Ucinkovitost
 • Koliko ste dobro prihvatili vase stajaliste

.

-----------------------

Glavni zadaci HOSTESA na korporativnim dogadjajima i team buildingu

 

Ovde se nase hostese mogu koristiti u bilo kojem obliku i uciniti predstojeci dogadjaj ugodnim naglaskom za vase zaposlenike. Promovisemo:

 • Zadovoljstvo zaposlenih
 • Identifikacija zaposlenika sa kompanijom
 • Jacanje timskog duha
 • Poboljsanje radnih procesa

Za uspjesan korporativni dogadjaj potrebna je posebna lokacija, inspirativna radionica i kreativni timski dogadjaj sa hostesama koje ce sve zaposlenike pratiti kroz ovaj dogadjaj.

Promocije se mogu raditi za firme iz raznih delatnosti: Akumulatori, Auspuh servisi, Auto alarmi, Auto boje i lakovi, Auto bravari, Auto centri, Auto delovi, Auto delovi - veleprodaja, Auto elektricari, Auto elektronika, Auto gas, Auto gume, Auto HI-FI, Auto hladnjaci, Auto klima, Auto kozmetika, Auto krediti, Auto kuce, Auto kuke i prikolice, Auto lakireri, Auto limari, Auto mehanicari, Auto oprema, Auto osiguranje, Auto otpadi, Auto perionice, Auto placevi, Auto plastika, Auto saloni, Auto servisi, Auto siberi, Auto skole, Auto slep sluzbe, Auto stakla, Auto tapetari, Auto udruzenja, Autobusi, servis i delovi, Benzinske pumpe, Bosch pumpe, Felne, Kamioni, Kompjuterska dijagnostika, Mediji, Motocikli, skuteri, Motori, oprema, servisi, Nafta i naftni derivati, Pumpe, pumpe servisi, Registracija vozila, prenos vlasnistva, Servis federa, Servis turbokompresora, Tahografi, taximetri servisi, Tehnicki pregled, Teretna vozila, servis i delovi, Ulja i filteri, Uvoz polovnih automobila, Vulkanizeri, DECA, Baletski studio, Baloni, Bebi oprema i hrana, Bejbisiting, Decija garderoba, trikotaza, Decije igraonice, Igracke, Kozmetika za decu, Kreativni centri, Likovni studio, Modularni objekti, Opremanje decijih igraonica, Pozoriste, animacija, Predskolske ustanove i vrtici, Proslava decijih rodjendana, Skolski pribor i oprema, ELEKTRONIKA, Alarmi, Antene, Baterije, Bela tehnika, televizori, audio i video, Birotehnika, CD, VHS, DVD, E-dopuna, Elektro materijal, Elektro servisi, GPS, HI - FI uredjaji, Industrijska elektronika, Informacioni sistemi, Interfoni, Internet, provajderi, Mobilni telefoni, Ozvucenje, osvetljenje, Parking oprema, PC igraonice, Racunari, Racunarska oprema, Satelitski i kablovski sistemi, Servis mobilnih telefona, Servis stampaca, Servisi racunara, Sigurnosni sistemi i oprema, Software, Spijunska oprema, Telefoni, servis telefona, Telekomunikacije, Transformatori, TV, video i audio nosaci, TV, video servis, GRADJEVINARSTVO, Agregati, Alati i masine, Aluminijum i PVC, Arhitekte, projektovanje, Autodizalice i kranovi, Boje i lakovi, Brodogradnja, Drvna industrija, Drvomodelarstvo, Elektro instalacije, Elektroenergetika, Garazna vrata, Gasifikacija, Geodezija, geologija, Gradjevinska oprema, Gradhevinske firme, Gradjevinske usluge, Gradjevinski elementi, Gradjevinski materijal, Grejanje, Industrijske masine, Inzenjering, Izolacija, hidroizolacija, Kamenoresci, Kompresori, Kotlovi, Liftovi, Magacini, hale, hangari, Mermer, beton, Metalni proizvodi, Metalopreradjivaci, Metalurgija, Montazne kuce, Pejzazna arhitektura, Pneumatika, Podvodni radovi, Rudarstvo, Sekundarne sirovine, Sigurnosna vrata, Srafovska roba, Stovarista, Stovarista ogreva, Tehnicki pregledi u gradjevinarstvu, dozvole, Termoenergetika, Termotehnika, Viljuskari, Zavarivanje, zakivanje, Zavrsni radovi, KUCA I BASTA, Akvaristika, Bazeni, Bravarske radnje, Cetkarske radnje, Ciscenje i masine za ciscenje, Cvece, cvecare, Dekorativni predmeti, Dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija, Dimnicari, Duseci, Enterijer - uredjenje, Fontane, Gas za domacinstvo, Gips i gipsani radovi, Hortikultura, Jorgandzije, Kamini, Kancelarijski namestaj, Klima uredjaji i klimatizacija, Kosacice, testere, Kovano gvozdje, Kucni aparati, Kucni aparati - servis, Kucni ljubimci, pet shop, Kuhinje, Kupatila, oprema za kupatila, keramika, Limari, Metalna galanterija, Metalni namestaj, Namestaj, Odrzavanje, Okovi, Otiraci, Parket, laminat, Perionice vesa, Pod, podne obloge, Posudje, Ramovi - uramljivanje, Rasadnici, uredjenje baste, Rashladni uredjaji, servisi, Rasveta, Saloni namestaja, Sanitarije, Saune, Sefovi, Staklo, stakloresci, Sudopere, Tapetari, Tende, venecijaneri, roletne, Tepih servisi, Tepisi, Vodovod i kanalizacija, Vodovodni materijal, Vrata i prozori, Zanatske usluge, Zavese, KULTURA I OBRAZOVANJE, Biblioteke, Bilet servis, Bioskopi, Crkve, Fakulteti, Humanitarne organizacije, Institucije Srbije, Instituti, Muzeji, Kultura, Kulturno umetnicka drustva, Ostalo obrazovanje, Narodni univerziteti, Nevladine organizacije, Savetovalista, Pozorista, Radio stanice, Skole i gimnazije, Scenska tehnika, Seminari, edukacija, Strucno - zanatsko obrazovanje, Skole racunara, Skole stranih jezika, Vise skole, Televizije, Univerziteti, Zavodi i organizacije, Zooloski vrt, NEGA LICA I TELA, Detoksikacija organizma, Frizerski saloni, Kavitacija, Kozmeticki saloni, Kozmetika, Manikiri, pedikiri, Masaza, Modni studio, Oprema za salone lepote, Parfimerije, Perike, Saloni lepote, Sminka, Solarijum, Spa centri, Zatezanje koze, POSLOVNI SVET, Agencije za bracno posredovanje, Agronomija, Ambalaza, pakovanje, CNC masine, Concierge, Detektivske agencije, Distribucija stampe, Ekologija, Export - import, Galvanizacija, Gas, gasna tehnika, Graficka produkcija, dizajn, Graficke usluge, Grejaci, Gromobrani, Guma i proizvodi od gume, Hemija i hemijski proizvodi, Hemijsko ciscenje, Hidraulika, Higijena, Inovaciona delatnost, Izdavastvo, Javna preduzeca, Kancelarijski materijal i oprema, Kartografija, Knjigoveznice, Kurirske sluzbe, Lezajevi, Livnice, Marketing agencije, Masinska obrada, Merna oprema i tehnika, Modne agencije, Muzicari, bendovi, pevaci, Novine, magazini, casopisi, Obezbedjenje objekata, Oglasne agencije, Omladinske zadruge, Papir, Pecatoresci, graveri, Peskiranje, Pirotehnika, vatromet, Plastifikacija, Plastika i plasticne mase, Pogrebne usluge, Poljoprivredne apoteke, Poljoprivredne masine, Pozivnice, cestitke, Pregled opreme i sredstava za rad, Prodaja preko interneta, Projektovanje prehrambenih tehnologija, Public relations, Radne uniforme, Rapid prototyping - 3D skeniranje, Reciklaza, Registar kase, pos sistemi, Remenje, Sajam, sajamski organizatori, Sigurnosna oprema, Sivace i strikace masine, Stamparije, Stamparska oprema, Stamparske masine, Stocarstvo, stocna hrana, Svetlece reklame, Trgovina na veliko i malo, Udruzenja, Vage, Vatrogasna oprema, Veleprodaja, Voda, Zastita na radu, HTZ oprema, Zemljoradnicke zadruge, PRAVO I FINANSIJE, Advokatske kancelarije, Banke i bankarski sistemi, Brokersko - dilerska drustva, Intelektualna svojina, Investicioni fondovi, Kastodi banaka, Klasifikacija, sertifikacija, Knjigovodstvene agencije, Konsultantske usluge, revizija, Lizing, Medicinski prevodi, Menjacnice, Nekretnine, Osiguranje, Osnivanje preduzeca, Penzioni fondovi, Procena kapitala, Procena rizika, Sudski tumaci, prevodioci, Sudski vestaci, SPORT I REKREACIJA, Aero klubovi, Baloni za fudbal, Bicikli, Borilacke vestine, Fudbalski klubovi, Golf tereni, Klizalista, Kosarkaski klubovi, Oruzje, lovacka oprema, Otvoreni i zatvoreni bazeni, Plesne skole, Power plate, Rekreacioni centri, Ribolovacka oprema i pribor, Rukometni klubovi, Saune, hidromasaza, Skijanje, Skijanje na vodi, Skole fudbala, Sportska oprema, Sportske skole, Sportski objekti, Sportski savezi, Squash, Stoni tenis, Strelicarstvo, Teniski klubovi, teniski tereni, skole tenisa, Teretane, fitness, Vitamini i dodaci ishrani, Wellness, TRGOVINA, Bizuterija, Butici, Carape, donji ves, Casovnicari, Dekoracije, dekorativni predmeti, Fotokopirnice, Gift shop, Kape, vezovi, Koza, kozna galanterija, Kravate, Krojaci, Krznari, Megamarketi, Modne kuce, Muzicki instrumenti, Narodna nosnja, Obuca, Obucari, popravka obuce, Odeca, Pozamanterija, Prodavnice, trafike, Satovi, Suveniri, Svila, Tekstil, tekstilni proizvodi, Trikotaza, Trzni centri, Vencanice, Zalagaonice, Zlatare, TURIZAM I TRANSPORT, Ambasade i konzulati, Apartmani, Autobuski i kombi prevoz, Autoprevoznici, selidbe, Avio karte, Avio kompanije, Hosteli, Hoteli, Kongresni turizam, poslovna putovanja, Moteli, Nautika, Obrazovni program, work and travel, Razgledanje grada, Rent a car, Smestaj, privatan smestaj, Spedicija, drumski transport, Taxi udruzenja, Taxi vozaci, Turisticke agencije, Vile, UGOSTITELJSTVO, Cokolada i cokoladni proizvodi, Distribucija hrane, Distribucija pica i leda, Domaca kuhinja, Fast food, Grcka kuhinja, Gril, Indijska kuhinja, Internacionalna kuhinja, Italijanska kuhinja, Japanska kuhinja, sushi barovi, Jela za poneti, Kafa, Kafane, Kafe barovi i klubovi, Ketering, Kineska kuhinja, Konditorski proizvodi, Kucna dostava, Libanska kuhinja, Lovacka kuhinja - divljac, Mediteranska kuhinja, Meksicka kuhinja, Mesare, preradjevine od mesa, Mleko i mlecni proizvodi, Oprema za prehrambenu industriju, Organizacija vencanja, proslava, Palacinkarnice, Pcelari, Pecenjare, Pekare, oprema za pekare, Picerije, Pijace, Pite, pitare, Pivo, pivnice, Poslasticarnice, Prehrana, Profesionalna hemija za ugostiteljstvo, Proizvodnja pecuraka, Prostori za proslave, zurke, rodjendane, Restorani, Restorani za svadbe, proslave, Ribarnice, ribarstvo, Riblji restorani, Splavovi, Tajlandska kuhinja, Torte i kolaci, Ugostiteljska oprema, Vegetarijanski restorani, makrobiotika, Vinarije, Zdrava hrana, ZABAVA I UMETNOST, Antikvarnice, Drustvene igre, Erotik sopovi, Erotika, Foto oprema, Fotografske radnje, Galerije, Hobi, Kazino, Kinematografija, Kladionice, Knjizare, Skole slikanja, umetnicki ateljei, Tetovaze, pirsing, Video klubovi, ZDRAVLJE I MEDICINA, Akupunktura, Alternativna medicina, Apoteke, Biljne apoteke, Bolnice, Defektologija, logopedija, Dermatoveneroloske ordinacije, Dermo kozmetika, Dijagnosticka oprema, Domovi za stare, nega starih lica, Farmacija, Fizikalna medicina, Genetika, Ginekoloske ordinacije, Hirurgija, Interna medicina, Kardioloske ordinacije, Laboratorije, Laboratorijska oprema, Laserska dermatologija, Lekarske ordinacije, Medicinska oprema, servisi, Medicinski preparati, Medicinsko snabdevanje, Neurologija, Nuklearna medicina, Oftalmoloske ordinacije, Optika, ORL - uho, grlo, nos, Ortopedija, ortopedska pomagala, Pedijatrijske ordinacije, Plasticna i rekonstruktivna hirurgija, Poliklinike, Pomoc u kuci, patronazne sluzbe, Priprema trudnica za porodjaj, Psihijatrijske ordinacije, Pulmoloske ordinacije, Radiologija, Sredstva za dezinfekciju, Stomatoloske ordinacije, Uroloske ordinacije, Veterinarske ordinacije, veterinari, Zdravstveno savetovaliste, Zubna protetika, Zubotehnicke laboratorije, Baterii, Uslugi za izduvni gasovi, Alarmi za avtomobili, Boi i lakovi za avtomobili, Avtomobilski bravari, Centri za avtomobili, Avtodelovi, Avtodelovi - na golemo, Električari za avtomobili, Elektronika za avtomobili, Avtomobilski gas, Gumi za avtomobili, HI-FI za avtomobili, Frižideri za avtomobili, Klima za avtomobili , Avtomobilska kozmetika, Avtomobilski zaemi, Dileri na avtomobili, Kuki i prikolki za avtomobili, Molerisuvači na avtomobili, Mehanika na karoserijata, Avtomehanika, Avtomobilska oprema, Osiguruvanje za avtomobili, Otpadoci za avtomobili, Perenje avtomobili, Partici za avtomobili, Plastika za avtomobili, Saloni za avtomobili, Servisi za avtomobili, Avtomobil Siberi, Avto školi, Uslugi za slepi za avtomobili, Stakla za avtomobili, Tapaciri za avtomobili, Združenija na avtomobili, Avtobusi, servis i delovi, Benzinski pumpi, Boš pumpi, Trkala, Kamioni, Kompjuterska dijagnostika, mediumi, Motocikli, skuteri, Motori, oprema, uslugi, Maslo i nafteni derivati, Pumpi, uslugi na pumpi, Registracija na vozila, prenos na sopstvenost, servis Federa, servis za turbopolnači, tahografi, uslugi na taksimetri, Tehnički pregled, Kamioni, servis i delovi, Masla i filtri, Uvoz na polovni avtomobili, Servis za gumi, DECA, Baletsko studio, baloni, oprema za bebinja i hrana na, čuvanje bebinja, detski garderober, trikotaža, detski igroteki, igrački, detska kozmetika, kreativni centri, umetničko studio, modularni objekti, opremuvanje detski igroteki, teatar, animacija, predučilišni ustanovi i gradinki, Detski rodendenski zabavi, Učilišen pribor i oprema, AlarmEK EL , Anteni, Baterii, Bela tehnika, televizori, audio i video, Kancelariska oprema, CD, VHS, DVD, E-dodatok, Električen materijal, Električni uslugi, GPS, HI-FI uredi, Industriska elektronika, Informaciski sistemi, Domofoni, Internet , dobavuvači, Mobilni telefoni, Zvučen sistem, osvetluvanje, Oprema za parkiranje, igroteki za kompjuteri, Kompjuteri, Kompjuterska oprema, Satelitski i kabelski sistemi, Usluga za mobilni telefoni, Usluga za pečatač, Kompjuterski uslugi, Bezbednosni sistemi i oprema, Softver, Oprema za špionaža, Telefoni, telefonski uslugi , Telekomunikacii, Transformatori, TV, video i audio nosači, TV, video servis, GRADENJE, Generatori, Alatki i mašini, Aluminium i PVC, Arhitekti, dizajn, Mobilni kranovi ovi, Boi i lakovi, Brodogradba, Drvna industrija, Modeliranje na drvo, Električni instalacii, Električna energija, Garažni vrati, Gasifikacija, Geodezija, geologija, Gradežna oprema, Gradežni kompanii, Gradežni uslugi, Gradežni elementi, Gradežen materijal, Greenje, Industriski mašini, inženerstvo , Izolacija , hidroizolacija, Kamerosekači, Kompresori, Kotli, Liftovi, Magacini, hali, hangari, Mermer, beton, Metalni proizvodi, Metalni prerabotuvači, Metalurgija, Montažni kuḱi, Pejzažna arhitektura, Pnevmatika, Podvodni raboti, Rudarstvo, Sekundarni surovini, Bezbednosni vrati , Bezbednosni vrati Stovarišta, Stovarišta ogreva, Tehnički pregledi vo gradežništvoto, dozvoli, Termoenergetika, Termotehnika, Viluškari, Zavaruvanje, nitni, Dovršni raboti, KUḰI I GRADINA, Akvarium, Bazeni, Bravarnici, Mašini za čistenje četki, artikli za čistenje, Cle Dezinfekcija, dezinsekcija, kontrola na glodari, odžaci, dušeci, vnatrešna dekoracija, fontani, Gas za domaḱinstvo, Gips i gips raboti, Hortikultura, Jorgani, Kamini, Kancelariski mebel, Klima i klima, Kosilki, pili, Kovano železo, Aparati za domaḱinstvo, Aparati za domaḱinstvo - servis, Domašni milenici, prodavnica za mileničinja, Kujni, Banji, oprema za banji, keramika, limari, metalna galanterija, metalen mebel, mebel, održuvanje, hardver, dušeci, parket, laminat, peralna, pod, podni oblogi, pribor, ramki - vramuvanje, rasadnici, gradinarstvo, ladenje, uslugi, osvetluvanje, prodavnici za mebel, Sanitarna oprema, Sauni, sefovi, staklo, sekači za staklo, mijalnici, tapaciri, tendi, roletni, tepisi, tepisi, vodovod i kanalizacija, vodovodni materijali, vrati i prozorci, zanaetčiski uslugi, zavesi, KULTURA I OBRAZOVANIE, Biblioteki Bileti, servis, Crkvi, Fakulteti, Humanitarni organizacii, Institucii na Srbija, Instituti, Muzei, Kultura, Kulturno-umetnički društva, Drugo obrazovanie, Narodni univerziteti, Nevladini organizacii, Savetovalis ta, teatri, radio stanici, učilišta i gimnazii, scenska tehnika, seminari, obrazovanie, stručno obrazovanie, učilišta za kompjuteri, učilišta za stranski jazici, koledži, televizii, univerziteti, oddelenija i organizacii, zoološka gradina, NEGA NA LICE I TELO, Telo za detoksikacija, Frizeri, Kavitacija, saloni za ubavina, kozmetika, manikir, pedikir, masaža, modno studio, oprema za kozmetički saloni, parfimerii, periki, saloni za ubavina, šminka, solarium, spa centri, zategnuvanje na kožata, DELOVEN SVET, Agencii za brak, agronomija, pakuvanje, pakuvanje, CPU mašini, Konsierž, Detektivski agencii, Distribucija na pečatot, Ekologija, Izvoz - uvoz, Galvanizacija, Gas, gasna tehnologija, Grafičko proizvodstvo, dizajn, Grafički uslugi, Grejači, Gromobrani, Gumeni i gumeni proizvodi, Hemija i hemiski proizvodi, Hemisko čistenje, Hidraulika, higiena, inovacii, izdavaštvo, javni pretprijatija, kancelariski materijali i oprema, kartografija, knigoveznici, kurirski uslugi, ležišta, learnici, marketing agencii, mašinska obrabotka, merna oprema i tehniki, modni agencii, muzičari, bendovi, pejači, vesnici, spisanija, periodični spisanija, obezbeduvanje na zgradi, reklamni agencii, mladinski zadrugi, hartija, pekatoreši, graveri, peskarenje, pirotehnika, ognomet, Plastika i plastični materijali, Pogrebalni uslugi, Zemjodelski apteki, Zemjodelski mašini, Pokani, čestitki, Pregled na oprema i alati, Onlajn prodažba, Dizajn na tehnologija za hrana, Odnosi so javnosta, Rabotni uniformi, Brzi prototipovi - 3D skeniranje, recikliranje, kasa , poz sistemi, Pojasi, Saem, organizatori na saemi, Bezbednosna oprema, Mašini za šienje i pletenje, Pečatnici, Oprema za pečatenje, Mašini za pečatenje, dobitok, dobitočna hrana, neonski znaci, trgovija na golemo i malo, združenija, vaga, protivpožarna oprema, trgovija na golemo, voda, Bezbednost pri rabota, Zaštitna oprema, Zemjodelski zadrugi, PRAVO I FINANSII, Advokatski kancelarii, Banki i bankarski sistemi, Broker - dil kompanii, intelektualna sopstvenost, investiciski fondovi, čuvanje na banki, klasifikacija, sertifikacija, smetkovodstveni agencii, konsultantski uslugi, revizija, lizing, medicinski prevodi, menuvačnici, nedvižnosti, osiguruvanje, osnovanje kompanii, penziski fondovi, procena na kapital, procenka na rizik, Sudski preveduvači, preveduvači, sudski eksperti, SPORT I REKREACIJA, Aero klubovi, Baloni za fudbal, Velosipedi, Borečki veštini, Fudbalski klubovi, Tereni za golf, Lizgalište, Košarkarski klubovi, Oružje, oprema za lov, Nadvorešni i zatvoreni bazeni, Školi za tancuvanje, Centri za napojuvanje, rekreacija, oprema i dodatoci za ribolov, rakometni klubovi, sauni, hidromasaža, skijanje, skijanje na voda, fudbalski školi, sportska oprema, sportski učilišta, sportski objekti, sportski federacii, skvoš, ping-pong, strelaštvo, teniski klubovi, teniski igrališta, teniski školi, sportski sali, fitnes, vitamini i dodatoci vo ishranata, zdravje, prodavnica, nakit, butici, čorapi, dolna obleka, časovnici, ukrasi, ukrasni predmeti , Fotokopiri, prodavnica za podaroci, kapi, vrzivi, koža, kožni proizvodi, vratovrski, krojači, krznari, megamarketi, modni kuḱi, muzički instrumenti, narodni nosii, obuvki, čevlari, popravka na čevli, obleka, garnituri, prodavnici, prodavači, časovnici, časovnici , Svila, Tekstil, tekstilni proizvodi, Trikotaža, Trgovski centri, Venčanici, Založnici, Nakituvači, TURIZAM I TRANSPORT, ambasadi i konzulati, apartmani, avtobuski i kombi prevoz, prevoznici, premestuvanja, avio bileti, aviokompanii, hosteli, hoteli, kongresen turizam , službeni patuvanja, moteli, nautika, edukativna programa, rabota i patuvanje, razgled na gradot, iznajmuvanje avtomobil, smestuvanje, privatno smestuvanje, špedicija, paten prevoz, taksi združenija, taksisti, turistički agencii, vili, CATERING, Čokolado i čokoladni proizvodi, Distribucija na hrana, Distribucija na pijaloci i mraz, domašna kujna, brza hrana, grčka kujna, skara, indiska kujna, internacionalna kujna, italijanska kujna, japonska kujna, suši barovi, gotova hrana, kafe, kafulinja, Ka fe barovi i klubovi, ketering, kineska kujna, konditorski proizvodi, dostava do doma, libanska kujna, lovečka kujna - diveč, mediteranska kujna, meksikanska kujna, mesarnici, mesni proizvodi, mleko i mlečni proizvodi, oprema za prehranbena industrija, organizacija na svadbi, proslava, palačinka kuḱi, Pčelari, Pekari, Pekari, oprema za pekari, picerii, marketi, piti, piti, pivo, pabovi, slatkarnici, hrana, profesionalna hemija za ugostitelstvo, proizvodstvo na pečurki, mesta za zabavi, zabavi, rodendeni, restorani, restorani za svadbi, proslavi, ribni pazari, ribolov, ribni restorani, splavovi, tajlandska kujna, kolači i kolači, oprema za ugostitelstvo, vegetarijanski restorani, makrobiotici, vinarski vizbi, zdrava hrana, ZABAVA I UMETNOST, Antički prodavnici, društveni igri, Erotski sops, Erotika, Foto oprema, Fotografski prodavnici, galerii, hobi, kazino, kinematografija, bukmejkeri, knižarnici, školi za slikarstvo, umetnički studija, tetovaži, pirsovi, video klubovi, ZDRAVJE I MEDIUMI CINA, akupunktura, alternativna medicina, apteki, bilni apteki, bolnici, defektologija, logoped, dermatovenerološki ordinacii, dermo kozmetika, dijagnostička oprema, starečki domovi, nega na stari lica, farmacija, fizikalna medicina, genetika, ginekološki ordinacii, hirurgija, kardijator Laboratoriska oprema, Laserska dermatologija, Medicinski ordinacii, Medicinska oprema, uslugi, Medicinski preparati, Medicinski materijali, Nevrologija, Nuklearna medicina, Oftalmološki operacii, Optika, ORL - uvo, grlo, nos, Ortopedija, ortopedski pomagala, Pedijatrija , Plastična i rekonstruktivna hirurgija, Polikliniki, Domašna pomoš, patronažni uslugi, Podgotovka na trudnici za poroduvanje, Psihijatriski ordinacii, Belodrobni operacii, Radiologija, Dezinficiensi, Stomatološki ordinacii, Urološki ordinacii, Veterinarni ordinacii, Veterinari, Zdravstvena zaštita, laboratorija, Akumulatorji, Izpušni servisi, Avtoalarmi, Avtobarve in laki, Avtoključavničarji, Avtocentri, Avtodeli, Avtodeli - veleprodaja, Avtoelektričarji, Avtoelektronika, Avtoplin, Avto gume, Avto HI-FI, Avto hladilniki, Avtoklima , Avtokozmetika, Avtoposojila, Prodajalci avtomobilov, Avtomobilske kljuke in prikolice, Avtoličarji, Avtomehanika, Avtomehanika, Avto oprema, Avtomobilsko zavarovanje, Avto odpadki, Avtopralnica, Avtoprostori, Avtoplastika, Avtosaloni, Avtoservis, Avtomobil siberi, Avtošole, Servis senčil za avtomobile, Avto stekla, Tapetništvo avtomobilov, Avtomobilska društva, Avtobusi, servis in deli, Bencinske črpalke, Boscheve črpalke, Kolesa, Tovornjaki, Računalniška diagnostika, Mediji, Motorna kolesa, skuterji, Motorji, oprema, storitve, Olje in naftni derivati, črpalke, storitve črpalk, registracija vozil, prenos lastništva, servis Federa, servis turbopolnilnikov, tahografi, servisi taksimetrov, tehnični pregledi, tovornjaki, servisi in deli, olja in filtri, uvoz rabljenih avtomobilov, servis pnevmatik, DECA, Baletni studio, Baloni, Otroška oprema in hrana na, Varstvo otrok, Otroška garderoba, pletenine, Otroške igralnice, Igrače, Otroška kozmetika, Kreativni centri, Art studio, Modularni objekti, Opremljanje otroških igralnic, Gledališče, animacija, Vrtci in vrtci, Otroške rojstnodnevne zabave, Šolske potrebščine in oprema, A ELEKTR . , antene, baterije, bela tehnika, televizorji, avdio in video, pisarniška oprema, CD, VHS, DVD, E-dodatek, električni material, električne storitve, GPS, HI - FI naprave, industrijska elektronika, informacijski sistemi, domofoni, internet , ponudniki, mobilni telefoni, ozvočenje, razsvetljava, parkirna oprema, računalniške igralnice, računalniki, računalniška oprema, satelitski in kabelski sistemi, storitve mobilnih telefonov, tiskalniki, računalniške storitve, varnostni sistemi in oprema, programska oprema, vohunska oprema, telefoni, telefonski servis , Telekomunikacije, Transformatorji, TV, video in avdio nosilci, TV, video storitve, GRADBENIŠTVO, Generatorji, Orodja in stroji, Aluminij in PVC, Arhitekti, projektiranje, Avtodvigala ovi, Barve in laki, Ladjedelništvo, Lesna industrija, Modelarstvo lesa, Elektro inštalacije, Elektrika, Garažna vrata, Uplinjanje, Geodezija, geologija, Gradbena oprema, Gradbena podjetja, Gradbene storitve, Gradbeni elementi, Gradbeni material, Ogrevanje, Industrijski stroji, Inženiring , izolacije, hidroizolacije, kamnoseki, kompresorji, kotli, dvigala, skladišča, hale, hangari, marmor, beton, kovinski izdelki, predelovalci kovin, metalurgija, montažne hiše, krajinska arhitektura, pnevmatika, podvodna dela, rudarstvo, sekundarne surovine, varnostna vrata , Varnostna vrata Stovarista, Stovarista ogreva, Tehnični pregledi v gradbeništvu, dovoljenja, Termoenergetika, Termotehnika, Viličarji, Varjenje, kovičenje, Zaključna dela, HIŠA IN VRT, Akvarij, Bazeni, Ključavničarske delavnice, Krtačnice, Čiščenje in čistilni stroji Dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija, dimniki, vzmetnice, notranja dekoracija, fontane, Plin za gospodinjstvo, Mavčna in mavčna dela, Vrtnarstvo, Prešite odeje, Kamini, Pisarniško pohištvo, Klimatske naprave, Kosilnice, žage, Kovano železo, Gospodinjski aparati, Gospodinjski aparati - servis, Hišni ljubljenčki, Pet shop, Kuhinje, Kopalnice, oprema za kopalnice, keramika, kleparji, kovinski dodatki, kovinsko pohištvo, pohištvo, vzdrževanje, strojna oprema, blazine, parket, laminat, perilo, tla, talne obloge, pribor, okvirji - uokvirjanje, drevesnice, vrtnarjenje, hlajenje, storitve, razsvetljava, prodajalne pohištva, Sanitarije, Savne, Sefi, Steklo, steklorezalci, Pomivalna korita, Tapetniki, Tende, žaluzije, Preproge, Preproge, Vodovod in kanalizacija, Vodovodni material, Vrata in okna, Obrtne storitve, Zavese, KULTURA IN IZOBRAŽEVANJE, Knjižnice Prodaja vstopnic, Kinodvorane, Cerkve, Fakultete, Humanitarne organizacije, Ustanove Srbije, Zavodi, Muzeji, Kultura, Kulturno umetniška društva, Drugo izobraževanje, Ljudske univerze, Nevladne organizacije, Savetovalis ta, gledališča, radijske postaje, šole in gimnazije, odrska tehnika, seminarji, izobraževanje, poklicno izobraževanje, računalniške šole, šole tujih jezikov, fakultete, televizije, univerze, oddelki in organizacije, živalski vrt, NEGA OBRAZA IN TELESA, telo za razstrupljanje, frizerji, Kavitacija, Kozmetični saloni, Kozmetika, Manikura, pedikura, Masaža, Modni studio, Oprema za kozmetične salone, Parfumerije, Lasulje, Kozmetični saloni, Ličenje, Solarij, Spa centri, Zategovanje kože, POSLOVNI SVET, Zakonske agencije , Agronomija, Pakiranje, Embalaža CNC stroji, Concierge, detektivske agencije, distribucija tiska, ekologija, izvoz - uvoz, galvanizacija, plinska, plinska tehnika, grafična proizvodnja, oblikovanje, grafične storitve, grelniki, strelovode, guma in izdelki iz gume, kemija in kemični izdelki, kemično čiščenje, Hidravlika, higiena, inovacije, založništvo, javna podjetja, pisarniški material in oprema, kartografija, knjigoveznice, kurirske storitve, ležaji, Livarne, Marketinške agencije, Strojna obdelava, Merilna oprema in tehnika, Modne agencije, Glasbeniki, godbe, pevci, Časopisi, revije, periodika, Varovanje stavb, Oglaševalske agencije, Mladinske zadruge, Papir, Pecatoresci, graverji, Peskanje, Pirotehnika, ognjemet, Plastika in plastični materiali, Pogrebne storitve, Kmetijske lekarne, Kmetijski stroji, Vabila, voščilnice, Pregled opreme in orodja, Spletna prodaja, Oblikovanje živilske tehnologije, Odnosi z javnostmi, Delovne uniforme, Hitro izdelovanje prototipov - 3D skeniranje, Recikliranje, Blagajna, pos. sistemi, Pasovi, Sejem, sejemski organizatorji, Varnostna oprema, Šivalni in pletilni stroji, Tiskarne, Tiskarska oprema, Tiskarski stroji, Živinoreja, krma za živali, Neonske reklame, Trgovina na debelo in drobno, Društva, Tehtnice, Gasilska oprema, Veleprodaja, Voda, Varnost pri delu, Varnostna oprema, Kmetijske zadruge, PRAVO IN FINANCE, Odvetniške pisarne, Banke in bančni sistemi, Posrednik - dil podjetja, intelektualna lastnina, investicijski skladi, skrbništvo nad bankami, klasifikacija, certificiranje, računovodske agencije, svetovalne storitve, revizija, lizing, medicinski prevodi, menjalnice, nepremičnine, zavarovanja, ustanavljanje podjetij, pokojninski skladi, ocena kapitala, ocena tveganja, Sodni tolmači, prevajalci, Sodni izvedenci, ŠPORT IN REKREACIJA, Aero klubi, Baloni za nogomet, Kolesa, Borilne veščine, Nogometni klubi, Igrišča za golf, Drsališče, Košarkarski klubi, Orožje, lovska oprema, Zunanji in notranji bazeni, Plesne šole, Centri moči, Rekreacija, Ribiška oprema in pripomočki, Rokometni klubi, Savne, hidromasaža, Smučanje, Smučanje na vodi, Šole nogometa, Športna oprema, Športne šole, Športni objekti, Športne zveze, Squash, Namizni tenis, Lokostrelstvo, Teniški klubi, teniška igrišča, teniške šole, telovadnice, fitnes, vitamini in prehranska dopolnila, wellness, trgovina, nakit, butiki, nogavice, spodnje perilo, urarji, okraski, okrasni predmeti , fotokopirni stroji, trgovina z darili, kapice, vezi, usnje, usnjena galanterija, kravate, krojači, krznarji, megamarketi, modne hiše, glasbila, narodne noše, obutev, čevljarji, popravilo čevljev, oblačila, pohištve, trgovine, prodajalci časopisov, ure, ure , svila, tekstil, tekstilni izdelki, pletenine, nakupovalna središča, poročne obleke, zastavljalnice, draguljarji, TURIZEM IN TRANSPORT, veleposlaništva in konzulati, stanovanja, avtobusni in kombi prevozi, prevozniki, selitve, letalske karte, letalske družbe, hostli, hoteli, kongresni turizem , poslovna potovanja, Moteli, Navtika, Izobraževalni program, Delo in potovanja, Ogled mesta, Rent a car, Namestitev, privatna namestitev, Špedicija, cestni prevoz, Taksisti društva, Taksisti, Potovalne agencije, Vile, GOSTINSTVO, Čokolada in čokoladni izdelki, Distribucija hrane, Distribucija pijač in ledu, Domača kuhinja, Hitra hrana, Grška kuhinja, Žar, Indijska kuhinja, Mednarodna kuhinja, Italijanska kuhinja, Japonska kuhinja, suši bari, Taeaway, Kava, Kavarne, Ka fe bari in klubi, catering, kitajska kuhinja, slaščičarski izdelki, dostava na dom, libanonska kuhinja, lovska kuhinja - divjačina, mediteranska kuhinja, mehiška kuhinja, mesarji, mesni izdelki, mleko in mlečni izdelki, oprema živilske industrije, organizacija poroke, praznovanje, palačinke hiše, Čebelarji, Pekarne, Pekarne, pekarska oprema, Picerije, Tržnice, Pite, pitarji, Pivo, pubi, Slaščičarne, Hrana, Strokovna kemija za gostinstvo, Gobarjenje, Prizorišča za zabave, zabave, rojstni dnevi, Restavracije, Restavracije za poroke, praznovanja, Ribje tržnice, ribolov, Ribje restavracije, Splavi, Tajska kuhinja, Torte in peciva, Gostinska oprema, Vegetarijanske restavracije, makrobiotika, Vinarije, Zdrava hrana, ZABAVA IN UMETNOST, Starinarnice, Družabne igre, Erotični sops, Erotika, Foto oprema, Fotografske trgovine, galerije, hobiji, igralnice, kinematografija, stavnice, knjigarne, slikarske šole, umetniški ateljeji, tetovaže, piercingi, video klubi, ZDRAVJE IN MEDIJI CINA, Akupunktura, Alternativna medicina, Lekarne, Zeliščne lekarne, Bolnišnice, Defektologija, logopedska terapija, Dermatovenerološke ordinacije, Dermo kozmetika, Diagnostična oprema, Domovi za starejše, Nega starejših, Farmacija, Fizikalna medicina, Genetika, Ginekološke ordinacije, Kardiološka kirurgija, Kardiološka kirurgija Laboratorijska oprema, Laserska dermatologija, Zdravstvene ordinacije, Medicinska oprema, storitve, Medicinski preparati, Medicinski material, Nevrologija, Nuklearna medicina, Oftalmološke ordinacije, Optika, ORL - uho, grlo, nos, Ortopedija, ortopedski pripomočki, Pediatrija, Plastična in rekonstruktivna kirurgija, Poliklinike, Pomoč na domu, patronažne storitve, Priprave nosečnic na porod, Psihiatrične ordinacije, Pljučne kirurgije, Radiologija, Razkužila, Zobne ordinacije, Urološke ordinacije, Veterinarske ordinacije, veterinarji, Zdravstveno varstvo, laboratoriji, Ljevaonice, Marketinške agencije, Strojna obrada, Mjerna oprema i tehnika, Modne agencije, Glazbenici, bendovi, pjevači, Novine, časopisi, časopisi, Zaštita zgrada, Reklamne agencije, Omladinske zadruge, Papir, Pecatoresci, graveri, Pjeskarenje, Pirotehnika, Vatromet, Plastika i plastični materijali, Pogrebne usluge, Poljoprivredne ljekarne, Poljoprivredni strojevi, Pozivnice, čestitke, Pregled opreme i alata, Online prodaja, Dizajn prehrambene tehnologije, Odnosi s javnošću, Radne uniforme, Brza izrada prototipa - 3D skeniranje, Reciklaža, Kasa, poz. sistemi, Pojasevi, Sajam, organizatori sajmova, Sigurnosna oprema, Strojevi za šivanje i pletenje, Tiskare, Tiskarska oprema, Tiskarski strojevi, Stoka, stočna hrana, Svetleće reklame, Trgovina na veliko i malo, Udruge, Vage, Vatrogasna oprema, Veleprodaja, Voda, Zaštita na radu, Zaštitna oprema, Poljoprivredne zadruge, PRAVO I FINANCIJE, Odvjetnički uredi, Banke i bankarski sustavi, Broker - dil poduzeća, intelektualno vlasništvo, investicijski fondovi, skrbništvo nad bankama, klasifikacija, certifikacija, računovodstvene agencije, konzultantske usluge, revizija, leasing, medicinski prijevodi, mjenjačnice, nekretnine, osiguranje, osnivanje društava, mirovinski fondovi, procjena kapitala, procjena rizika, Sudski tumači, prevoditelji, Sudski vještaci, SPORT I REKREACIJA, Aero klubovi, Baloni za nogomet, Bicikli, Borilački sportovi, Nogometni klubovi, Golf tereni, Klizalište, Košarkaški klubovi, Oružje, oprema za lov, Vanjski i zatvoreni bazeni, Škole plesa, Snažni centri, Rekreacija, Ribarska oprema i pribor, Rukometni klubovi, Saune, hidromasaža, Skijanje, Skijanje na vodi, Škole nogometa, Sportska oprema, Sportske škole, Sportski objekti, Sportski savezi, Squash, Stolni tenis, Streličarstvo, Teniski klubovi, teniski tereni, škole tenisa, teretane, fitness, vitamini i dodaci prehrani, Wellness, SHOP, Nakit, Butici, Čarape, donje rublje, Urari, Dekoracije, ukrasni predmeti , Fotokopirni uređaji, Darovni dućan, Kape, uvezi, Koža, kožna galanterija, Kravate, Krojači, Krznari, Megamarketi, Modne kuće, Glazbeni instrumenti, Narodne nošnje, Obuća, Obućari, popravak cipela, Odjeća, Pozajmice, Trgovine, kiosci novina, Satovi, Satovi , Svila, Tekstil, tekstilni proizvodi, Trikotaža, Trgovački centri, Vjenčanice, Zalagaonice, Zlatare, TURIZAM I PRIJEVOZ, Veleposlanstva i konzulati, Apartmani, Autobusni i kombi prijevoz, Prijevoznici, selidbe, Zračne karte, Zrakoplovne kompanije, Hosteli, Hoteli, Kongresni turizam , poslovna putovanja, Moteli, Nautika, Edukativni program, posao i putovanja, Razgled grada, Rent a car, Smještaj, privatni smještaj, Špedicija, cestovni prijevoz, Taxi udruge, Taksisti, Turističke agencije, Vile, UGOSTITELJSTVO, Čokolada i čokoladni proizvodi, Distribucija hrane, Distribucija pića i leda, Domaća kuhinja, Brza hrana, Grčka kuhinja, Roštilj, Indijska kuhinja, Internacionalna kuhinja, Talijanska kuhinja, Japanska kuhinja, sushi barovi, Takeaway, Kava, Kafići, Ka fe barovi i klubovi, Catering, Kineska kuhinja, Konditorski proizvodi, Dostava na kućnu adresu, Libanonska kuhinja, Lovačka kuhinja - divljač, Mediteranska kuhinja, Meksička kuhinja, Mesnice, mesne prerađevine, Mlijeko i mliječni proizvodi, Oprema za prehrambenu industriju, Organizacija vjenčanja, proslava, Palačinke kuće, Pčelari, Pekare, Pekare, oprema za pekare, Pizzerije, Tržnice, Pite, pitari, Pivo, pubovi, Slastičarnice, Hrana, Profesionalna kemija za ugostiteljstvo, Proizvodnja gljiva, Prostori za zabave, proslave, rođendani, Restorani, Restorani za svadbe, proslave, ribarnice, ribolov, riblji restorani, splavi, tajlandska kuhinja, kolači i kolači, ugostiteljska oprema, vegetarijanski restorani, makrobiotika, vinarije, zdrava hrana, ZABAVA I UMJETNOST, antikvarnice, društvene igre, erotske sopse, erotika, foto oprema, Fotografske radnje, galerije, hobiji, kockarnice, kinematografija, kladionice, knjižare, slikarske škole, umjetnički studiji, tetovaže, piercingi, videoklubovi, ZDRAVLJE I MEDIJI CINA, Akupunktura, Alternativna medicina, Ljekarne, Biljne ljekarne, Bolnice, Defektologija, logopedska terapija, Dermatovenerološke ordinacije, Dermo kozmetika, Dijagnostička oprema, Starački domovi, Njega starijih, Farmacija, Fizikalna medicina, Genetika, Ginekološke ordinacije, Laboratorijska kirurgija, Kardiokirurgija Laboratorijska oprema, Laserska dermatologija, Medicinske ordinacije, Medicinska oprema, usluge, Medicinski preparati, Medicinski materijal, Neurologija, Nuklearna medicina, Oftalmološke ordinacije, Optika, ORL - uho, grlo, nos, Ortopedija, ortopedska pomagala, Pedijatrija, Plastična i rekonstruktivna kirurgija, Poliklinike, Pomoć u kući, patronažne usluge, Priprema trudnica za porođaj, Psihijatrijske ordinacije, Plućne ordinacije, Radiologija, Dezinfekcijska sredstva, Stomatološke ordinacije, Urološke ordinacije, Veterinarske ordinacije, veterinari, Zdravstvo, laboratoriji, Usluge ispušnih plinova, Auto alarmi, Auto boje i lakovi, Autobravari, Autocentri, Autodijelovi, Autodijelovi - veleprodaja, Auto električari, Autoelektronika, Auto plin, Auto gume, Auto HI-FI, Auto hladnjaci, Auto klima , Auto kozmetika, Auto krediti, Auto kuće, Auto kuke i prikolice, Autolakireri, Autolimari, Automehaničari, Auto oprema, Auto osiguranje, Auto otpad, Autopraonica, Auto placevi, Auto plastika, Auto saloni, Auto servisi, Automobili siberi, Autoškole, Auto roletne, Auto stakla, Tapetari automobila, Autosaveze, Autobusi, servis i dijelovi, Benzinske pumpe, Bosch pumpe, Kotači, Kamioni, Računalna dijagnostika, Mediji, Motocikli, skuteri, Motori, oprema, usluge, Ulje i naftni derivati, Pumpe, usluge pumpi, Registracija vozila, prijenos vlasništva, Federa servis, Servis turbopunjača, Tahografi, usluge taksimetara, Tehnički pregled, Kamioni, servis i dijelovi, Ulja i filteri, Uvoz rabljenih automobila, Gumarski servis, DECA, Baletni studio, Baloni, Oprema i hrana za bebe na, Čuvanje djece, Dječji ormar, pletenina, Dječje igraonice, Igračke, Dječja kozmetika, Kreativni centri, Art studio, Modularni sadržaji, Opremanje dječjih igraonica, Kazalište, animacija, Predškolske ustanove i vrtići, Dječji rođendani, Školski pribor i oprema, A ELEKTR . , Antene, Baterije, Bijela tehnika, Televizori, Audio i video, Uredska oprema, CD, VHS, DVD, E-dodatak, Električni materijal, Električne usluge, GPS, HI - FI uređaji, Industrijska elektronika, Informacijski sustavi, Interfoni, Internet , davatelji usluga, Mobilni telefoni, Ozvučenje, rasvjeta, Parking oprema, PC igraonice, Računala, Računalna oprema, Satelitski i kabelski sustavi, Usluge mobilnih telefona, Servis pisača, Računalne usluge, Sigurnosni sustavi i oprema, Softver, Špijunska oprema, Telefoni, telefonski servis , Telekomunikacije, Transformatori, TV, video i audio nosači, TV, video servis, GRAĐEVINARSTVO, Generatori, Alati i strojevi, Aluminij i PVC, Arhitekti, dizajn, Pokretne dizalice ovi, Boje i lakovi, Brodogradnja, Drvna industrija, Modelarstvo, Elektroinstalacije, Elektrika, Garažna vrata, Plinjenje, Geodezija, geologija, Građevinska oprema, Građevinske tvrtke, Građevinske usluge, Građevinski elementi, Građevinski materijal, Grijanje, Industrijski strojevi, Inženjering , Izolacije , hidroizolacije, Kamenorezači, Kompresori, Kotlovi, Dizala, Skladišta, hale, hangari, Mramor, beton, Metalni proizvodi, Metaloprerađivači, Metalurgija, Montažne kuće, Krajobrazna arhitektura, Pneumatika, Podvodni radovi, Rudarstvo, Sekundarne sirovine, Sigurnosna vrata , Protuprovalna vrata Stovarista, Stovarista ogreva, Tehnički pregledi u građevinarstvu, dozvole, Termoenergetika, Termotehnika, Viličari, Zavarivanje, zakivanje, Završni radovi, KUĆA I BAŠTA, Akvarij, Bazeni, Bravarske radnje, Čišćenje četki, Strojevi za čišćenje i čišćenje Dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija, dimnjaci, madraci, uređenje interijera, fontane, Plin za kućanstvo, Gips i gipsani radovi, Hortikultura, Popluni, Kamini, Uredski namještaj, Klima uređaji i klima uređaji, Kosilice, pile, Kovano željezo, Kućanski aparati, Kućanski aparati - servis, Kućni ljubimci, Pet shop, Kuhinje, Kupaonice, oprema za kupaonice, keramika, Limari, Metalni pribor, Metalni namještaj, Namještaj, Održavanje, Željezarija, Tepisi, Parket, laminat, Praonica rublja, Podovi, podne obloge, Posuđe, Okviri - uokvirivanje, Rasadnici, vrtlarstvo, Rashladni uređaji, usluge, Rasvjeta, Namještaj, Sanitarije, Saune, Sefovi, Staklo, staklorezači, Sudoperi, Tapetari, Tende, sjenila, Tepisi, Tepisi, Vodovod i kanalizacija, Vodoinstalaterski materijal, Vrata i prozori, Obrtničke usluge, Zavjese, KULTURA I OBRAZOVANJE, Knjižnice Prodaja ulaznica, Kina Crkve, Fakulteti, Humanitarne organizacije, Ustanove Srbije, Instituti, Muzeji, Kultura, Kulturno-umjetnička društva, Ostalo obrazovanje, Narodna sveučilišta, Nevladine organizacije, Savjetovalis ta, kazališta, radio stanice, škole i gimnazije, scenska tehnika, seminari, edukacija, strukovno obrazovanje, računalne škole, škole stranih jezika, fakulteti, televizije, sveučilišta, odjeli i organizacije, zoološki vrt, NJEGA LICA I TIJELA, tijelo za detoksikaciju, frizerski saloni, Kavitacija, Kozmetički saloni, Kozmetika, Manikura, pedikura, Masaža, Modni studio, Oprema za kozmetičke salone, Parfumerije, Perike, Kozmetički saloni, Šminka, Solarij, Spa centri, Zatezanje kože, POSLOVNI SVIJET, Bračne agencije , Agronomija, Pakiranje, Ambalaža CNC strojevi, Concierge, Detektivske agencije, Distribucija tiska, Ekologija, Izvoz - uvoz, Galvanizacija, Plinska, plinska tehnika, Grafička proizvodnja, dizajn, Grafičke usluge, Grijači, Gromobrani, Guma i proizvodi od gume, Kemija i kemijski proizvodi, Kemijsko čišćenje, Hidraulika, Higijena, Inovacije, Izdavaštvo, Javna poduzeća, Uredski materijal i oprema, Kartografija, Knjigovezice, Kurirske usluge, Ležajevi...

Trazite promoterke, hostese - kliknite ovde

Postani promoterka, hostesa - kliknite ovde

Cenovnik -------- kliknite

Cenik ------- click

Cjenovnik -------- kliknite

Cjenik ------- click