AG SNOB / Agency SNOB / Agencija SNOB / Агенција СНОБ

(SNOB - Something New On Balkan)

#реклами #видеа #ТВшоуа #модниревии #фотосесија #календари #бизнискартички #билборди

 

бесплатно пријавување и упис во агенција за девојки 18-25 години (само за град Скопје)

СОСТОЈБА: Не е кривично осудена

Седиштето на Агенцијата СНОБ е во Србија. Нашата агенција за доброто на Балканскиот Полуостров и светот.

Агенцијата СНОБ има потреба од нови членови кои ќе прават ревии, реклами, промоции, видео спотови... во Скопје, Белград, Софија... и во светот. Доколку сакате да соработувате, пополнете го формуларот и испратете ни го на info@agencysnob.com . Заедно со формуларот, испратете 5-10 ваши фотографии. Доколку немате професионални фотографии, испратете ни ги најдобрите фотографии што ги имате кои не се постари од една година.

Регистрацијата е бесплатна, моментално, до дополнително известување.

Напомена: Не сакаме да прифаќаме модели кои веќе соработуваат со нашите пријателски агенции (Санел, Пантер модели, Црнокрак).

преземете го формуларот - кликнете овде

потребно е користење на компјутер за да може да се пополни формуларот.

За девојки над 25 години, како и за мажи, регистрацијата не е бесплатна. Доколку сакате, можете да аплицирате за фото модел или модел. Пополнете го формуларот и испратете ни го со фотографии по е-пошта.

КАКО ДА СТАНЕТЕ МОДЕЛ - ПРОЧИТАЈ ГО ТЕКСТОТ- КЛИКНИ ТУКА

Доколку ве контактира лице кое тврди дека е претставник или извидник на Агенцијата СНОБ, контактирајте не директно на нашата официјална е-маил адреса, за проверка.

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА:

- Колку ми е платата?

----- Како модел/фотомодел не земате плата, туку дневница за работата што ја работите (реклами, ревии, видеа, фотосесии...), доколку тоа е однапред договорено. Сами одлучувате дали ќе работите или не за дневница за некое од горенаведените, како и за висината на дневницата. Може да добиете плата доколку одите во странство преку нашата агенција (Италија, Франција, Кина, Индија, Турција, ОАЕ, САД, Мексико...) на одреден временски период.

- Колку пати месечно/годишно ќе имам ангажмани (рецензии, реклами, видеа, фотосесии...)?

------ Зависи од вашите фотографии што ќе се најдат на веб-страницата на агенцијата, од вашето позирање, како и од понудата и побарувачката.

 

 

Видете го нашиот контакт овде!

 

 

AGENCIJA SNOB

e-mail: info@agencysnob.com

e-mail: milanrakicserbia@gmail.com

www.AgencySNOB.com

www.AgencijaSNOB.com