AG SNOB / Agency SNOB / Agencija SNOB

(SNOB - Something New On Balkan)

Prijavite se za PROMOTERA

GRADOVI: BEOGRAD, NOVI SAD, NIĆ 

obrazac

5 RAZLOGA ZA RAD SA NAMA:

1 - Ne postoje troskovi registracije i vas profil i fotografije mogu se besplatno objavljivati na nasim veb lokacijama.

2 - Ponudjeni poslovi cesto se odnose na vazne kompanije ili vrhunske dogadjaje. Kliknite ovde da biste videli spisak nasih klijenata.

3 - Radeci s nama nikada vas nece vezati ekskluzivnost i moci cete povremeno da prihvatate ponudjene poslove u zavisnosti od vase dostupnosti.

4 - Vec vise od 11 godina Agencija SNOB obezbeduje modele, hostese, promoterke ... za sve najvaznije dogadjaje u Srbiji, a od nedavno i u regionu (Balkanu); agencija ima veliko iskustvo u ovom poslu.

5 - Rad u dogadjajima je dopadljiv i pomocu Agencije SNOB imacete priliku da prosirite mrezu veza i da licno ucestvujete u nekim od najekskluzivnijih dogadjaja. Da biste se pridruzili nasem timu, pogledajte detalje ispod.

I ovo da napomenemo: U referencama nemamo mnogo kompanija sa zvucnim imenima, tj neke od poznatijih za koje je vecina gra djana cula preko medija ili vidjala u megamarketima, jer mnoge od njih isplacuju dnevnice posle mesec ili vise dana , pritom su nize od standardnih. Mi zahtevamo unapred placanje za zakazane promocije, jer postujemo nas rad, nas kvalitet i nas renome.

USLOVI:

ZA DEVOJKE : 18-27 god starosti

Popunite OBRAZAC (najbolje je pogledati preko racunara ili lap-top-a) i posaljite zajedno sa

- kopijom licne karte / obostrano (ili drugog validnog dokumenta sa slikom - skenirano; slikano fotoaparatom ili telefonom),

- 10 do 100 svojih fotografija gde ste sami, sa kvalitetnom rezolucijom (nemojte slati fotke: gde ste isekli druge osobe; gde jedete; sa naocarima; sa neprikladnim pozama ili grimasama; sa veselja iz restorana; sa linkom fb/ig profila)

- naglasite koja fotografija da bude glavna, tj prepravite joj naziv u "glavna", ili cemo mi odabrati koja da bude glavna (profilna)

- POZELJNO, NIJE OBAVEZNO - video klip gde bi sebe predstavili (npr: Ja sam Marko iz Beograda, studiram Ekonomski fakultet, odlicno govorim engleski jezik, moj hobi je tenis i gluma)

sa naznakom "ZA PROMOTERA " (i ime grada)

Kontakt - POGLEDAJTE OVDE!

Promoterke i promoteri su duzni da u roku od 48h, nadju adekvatnu zamenu, ukoliko one budu sprecene, i da o tome obaveste na broj telefona koji je naveden u kontaktu.

Upis je besplatan za mesta : Beograd , Novi Sad , Nis ,

Vase fotografije se postavljaju na www.agencysnob.com/promoterke , www.agencysnob.com/hostese i www.agencysnob.com/hostess

OBAVEZNO se javite u inbox i dodajte za fb prijatelja https://www.facebook.com/agencysnob , zbog lakse konverzacije oko hitnih promocija.

Na Vasem facebook i/ili instagram profilu, ako zelite, u opisu posla postavite da radite za AGENCY SNOB HOSTESE https://www.facebook.com/promocije/ , a mozete i za Agency SNOB models https://www.facebook.com/agencijaSNOB , kao promoter, model ...