AG SNOB / Agency SNOB / Agencija SNOB

(SNOB - Something New On Balkan)

INSTAGRAM, FACEBOOK, LINKEDIN, TWITTER, PARLER, MYSPACE, YOUTUBE, TIKTOK, SNAPCHAT ....

Ako želite da naši članovi objave , to jest, reklamiraju proizvod ili uslugu Vaše kompanije, u vidu objave (na zidu - trajanje 7 dana) ili u priči (story - trajanje 24h), odaberite ko bi mogao najbolje da Vas predstavi, razmislite koji je Vaš budžet, i javite nam se.

------

Akko recimo prodajete garderobu, mogli bi ili da pošaljete odabranom influenseru, ili da dođe ana photosession, zavisno odakle je Vaša firma, kao i to odakle je odabrani/a influenser/ka.

Pokušajte sami da osmislite vid promocije/reklame, a ukoliko Vam trebaju predlozi, naš tim će Vam pomoći kako najbolje da predstavite uslugu/proizvod

NAPOMENA: Ukoliko nakon odrađene promocije, revije, reklame, spota, tv emisije ... preko naše agencije, sa našim influenserima, promoterkama, hostesama, fotomodelima, manekenkama, manekenima ili statistima, pozovete bez našeg znanja tj samoinicijativno neku/nekog od njih za sledeće projekte, objavićemo Vasu kompaniju na nasoj stranici CRNA LISTA FIRMI. Nažalost, za ovih 10 godina postojanja, imali smo par takvih slučajeva, doduse zanemarljivih, ali pošto smo izrasli u jednu od najpoznatijih i najboljih agencija u ovoj delatnosti, želimo na taj način da zaštitimo naše poslovanje i autoritet.

Avans od 100% se uplaćuje pre promocije.

Pogledajte naše fotomodele, manekenke i manekene - KLIKNITE OVDE!

Pogledajte i naše hostese i promoterke - KLIKNITE OVDE!

kontakt -------- kliknite